X
×

Fout

[Joomlashack License Key Manager] Joomlashack Framework not found

Lokids-mediation website gemaakt door Webdesign&Meer

 

Wat een kado om met Lokids-medation een website te mogen bouwen. Martha Lokin komt uit Amsterdam. Via via zijn we met elkaar in contact gekomen. We hebben het bewijs geleverd dat afstand geen rol hoeft te spelen in het ontwikkelen van een website. Telefonisch en per mail hebben we gebraindstormt. We hadden nog skype kunnen gebruiken, maar dat bleek niet nodig. Wat wij hier van geleerd hebben is dat het voor ons, als websitebouwers, een feest is als klanten hun teksten en foto's in hoofdlijnen klaar hebben voordat wij aan de website gaan bouwen. De ervaring die we tot nu toe hebben opgedaan gaan klanten tegelijkertijd met ons aan de slag met de website. Wij de layout, hele opmaak en zij gaan de teksten schrijven en samen opzoek naar geschikte foto's. Vaak loopt dit niet synchroon. Het is natuurlijk voor veel mensen moeilijk om naast hun dagdaagse werkzaamheden teksten te gaan schrijven die niet alleen inhoudelijk goed moeten zijn maar ook nog aan allerlei eisen moeten voldoen vanuit je SEO. De meeste mensen laten immers geen website bouwen om op nummer 381 in de google zoekresultaten te belanden. Martha had bijna alles klaar. Ik mocht ook de banner voor haar ontwikkelen. Ook dat was een eer. Martha, dank voor deze ervaring. Succes met Lokids-mediation! 


martha lokin website webdesin&meer maastricht

 Lokids-mediation.nl gemaakt door Webdesing&Meer Maastricht 2015

Invalid template file /home/webdesign/public_html/components/com_komento/themes/kuro/comment/box.php
Powered by Komento

Diensten die we leveren

Modx, Wordpress en Joomla

Responsive Webdesign

De online business is enorm gegroeid en daarbij ook de toename van het gebruik van tablets en mobile telefoons. Een website die niet goed werkt op alle devices worden o.a. door google niet goedgekeurd. Dit is een belangrijk onderdeel van uw website.

Responsive Webdesign

CMS

CMS staat voor Content Management System en betekent inhoudsbeheersysteem. Hiermee kunnen mensen die weinig technische kennis hebben op een  eenvoudige en snelle manier zelf teksten, foto's en documenten aanpassen waar men zich ook maar bevindt.

CMS

Website

Wij ontwikkelen of bouwen uw huidige website om naar een mooie Joomla, Wordpress of ModX website, optimaliseren de snelheid van uw website en zorgen ervoor dat Google u hoog opneemt in zijn zoekresultaten, alsook CMS en Responsive design.

Website

Grote Ambities, Klein Budget

Wij hebben een motto, en dat motto willen we graag met u delen.

Grote ambities, klein budget, voor het maken van uw website als klant. Onze Focus is hierop gericht. Wij zijn gespecialiseerd in het MKB, ZZP'er, zakelijk of particulier.

Grote Ambities, Klein Budget

Zoekmachineoptimalisatie

Een website vinden op het internet is zo gebeurd, maar hoe wordt uw website gevonden! Hiervoor bestaan richtlijnen, zowel aan de backend (bouwgedeelte), die wij voor onze rekening nemen. Maar ook aan de frontend (tekst), waarvoor wij u instructies zullen geven.

Zoekmachineoptimalisatie

Logo Design

Met kleine simpele logo's en banners kunnen wij u helpen. Wenst u echter een complete huisstijl dan werken wij samen met gespecialiseerde partners.  Ook hier geldt grote ambities, klein budget. 

  

Logo Design

Portfolio

en Overige

Ons team

Wij zijn een team die mooie websites bouwen

  • Ons team?
  • Foto Webdesign en Meer Maastricht

Webdesign&Meer vindt zijn oorsprong in september 2014. Eugenie ging een cursus volgen om haar eigen website te bouwen en Sandra sprong in de auto en ging met haar mee. Vanaf dat moment zijn we niet meer te stuiten. Via de social media zochten we onze eerste klanten en die kwamen. In eerste instantie als eindexamenprojecten. Het enthousiasme groeide, de samenwerking groeide, de creativiteit groeide! Dit resulteerde zich in een heuse VOF Webdesign&Meer, officieel gestart vanaf mei 2015. Onze slogan "Grote Ambities, Klein Budget" heeft de achterliggende gedachte dat wij uw ambities vertalen in de website tegen een minimaal budget. Doordat wij als team klein zijn, zijn er korte lijntjes, een persoonlijke aanpak en weinig overhead.  

Ons Team

Lees meer over onze achtergrond

Alexandra

Alexandra

Web Designer

Berkvens

Berkvens

Kunstenares

Eugenie

Eugenie

Web Designer

Duynstee

Duynstee

Fotograaf

CONTACT

Gebruik onderstaand contactformulier om ons een email te sturen

Neem contact op met ons

U kunt het formulier gebruiken voor meer informatie of een offerteaanvraag. Uiteraard kan u ook ons emailadres gebruiken of bellen

Webdesign&Meer
Eugenie: +31 6 54271696 Sandra: +31 6 52452818